Električni grijači kablovi i grijače mrežice za podna grijanja

TANKE GRIJAČE MREŽICE koriste se za podna grijanja, dogrijavanja i isušivanja prostorija. Ugrađuju se jednostavno u sloj fleksibilnog ljepila neposredno prije ili za vrijeme polaganja keramičkih, kamenih ili laminatnih obloga. Definiranih veličina i snaga omogućuju brzo i kvalitetno postavljanje.

TANKE GRIJAĆE MREŽE koriste se za podna grijanja, dogrijavanja i isušivanja prostorija. Ugrađuju se jednostavno u sloj fleksibilnog ljepila neposredno prije ili za vrijeme polaganja keramičkih, kamenih ili laminatnih obloga. Definiranih veličina i snaga omogućuju brzo i kvalitetno postavljanje.

GRIJAČI KABLOVI za polaganje u cementni estrih – glazuru idealno su podno grijanje za male i velike površine. Grijanje je regulirano širokim izborom najmodernijih visoko kvalitetnih njemačkih termostata te daljinskih upravljača via GSM ili WiFi. Niski troškovi ugradnje, brza ugradnja, nevidljivost, nečujnost i neovisnost samo su neki od razloga da se odlučite za ovo komforno, kvalitetno i ekonomično grijanje.

Stropna, zidna i podna grijanja na 36V

električno stropno grijanje

N-NERGY CARBON tanke grijače folije niskog napona od 36V idealno su rješenje za stropno, zidno ili podno grijanje ili dogrijavanje. 

CARBON FLEECE je paropropusna, laminirana flisom grijaća folija s optimiziranim prianjanjem. Njegova izvedba čini je idealnom za sustave žbukanja za stropna, zidovimi i grijanja ispod pločica. Sprečavanje nakupljanja vlage i bujanje plijesni.
CARBON DRYTEC je specijalna grijaća folija za izravno pričvršćivanje na suhozidne podkonstrukcije stropova i zidova. Za ispod knaufa.
CARBON PET je grijača folij za polaganje ispod laminata i  parketa. Poseban premaz čini ga otpornim na habanje i  opterećenja.